Palvelualusta.fi
 

 

Yrittäjyysbuustia voit käyttää, kun olet kiinnostunut yrittäjyydestä tai olet toiminut yrittäjänä alle 12 kuukautta. Voit olla työtön, työssä oleva, opiskelija tai yrittäjänä toimiva.


Palvelun voi aloittaa vasta, kun olet ilmoittautunut TE-toimistoon työnhakija-asiakkaaksi ja jättänyt hakemuksen Palvelualustalle ohessa olevan ohjeen mukaisesti. Jos olet jo TE-palveluiden asiakas (työnhakusi on voimassa), voit ilmoittautua palveluun suoraan palvelualustalla ohessa olevan ohjeen mukaisesti.


Hae mukaan Yrittäjyysbuustiin


  1. Hae mukaan Yrittäjyysbuustiin sivun ylälaidassa olevan Kirjaudu sisään –painikkeen kautta.
  2. Kirjaudu sisään vahvalla tunnistautumisella (suomi.fi –tunnistus) ja jätä hakemus. Tieto hakemuksestasi lähtee TE-toimistolle.
  3. TE-toimiston asiantuntija tarkistaa mahdollisuutesi osallistua palveluun. Saat tiedon asiasta sähköpostiisi.
  4. Sähköpostivastauksessa on mukana linkki, jonka kautta voit valita sinulle sopivimman palvelun. Palvelu tulee valita 14 päivän kuluessa.
  5. Palveluntuottaja ottaa sinuun yhteyttä ja sovitte palvelun aloittamisesta.

Voit seurata hakemuksesi tilaa palvelualustalla milloin vain kirjautumalla sisään.Ilmoittautuminen TE-palveluiden asiakkaaksi työssä olevana tai yrittäjänä


Työssä olevien ja yrittäjänä toimivien palveluun hakeutuminen edellyttää myös TE-palveluiden asiakkuutta. Ilmoittumisessa noudatetaan seuraavaa ohjeistusta.


  1. Kirjaudu TE-palveluiden Oma asiointi -palveluun osoitteessa te-palvelut.fi. Palveluun tunnistaudutaan pankkitunnuksilla, mobiilivarmenteella tai sirullisella henkilökortilla.
  2. Ilmoittaudu TE-palveluiden työnhakija-asiakkaaksi valitsemalla työnhaun aloituksen syyksi "muusta syystä".
  3. Kirjaa Lisätietoja-kenttään "Yrittäjyysbuusti" ja täytä muut pakolliset kentät.
  4. Valitse kohdassa Kokoaikatyön hakeminen, että et hae työttömyyspäivärahaa tai työmarkkinatukea.


Lisätietoja